בסלט חומוס האם החברות מקפידות על בישול ישראל? הרב אליהו פנחסי

מדור כשרות בהלכה

כתב: הרב אליהו פנחסי שליט"א

 

שאלה: ידוע שסלט חומוס נעשה מבישול גרגירי החומוס, ואם הבישול נעשה על ידי גוי יש בזה בישולי גויים היות וסלט זה עולה על שלחן מלכים (אירועים) ואין הגרגירים נאכלים כמות שהם. האם החברות אכן מקפידות על בישול ישראל כדעת מרן השו"ע?

תשובה: מבירור שעשיתי בחברת "אחלה" בכשרות בד"ץ שארית ישראל יש הקפדה על בישול ישראל לדעת מרן. אולם חומוס חברות בוטיק בכשרות רבנות רגילה, יש להקפיד.

לא מצאתם תשובה לשאלה? שאל את הרב

כל מה שמעניין ישירות לדואר האלקטרוני שלכם

Please enable the javascript to submit this form